SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Padel United Club
Samarbeten
 
PDL United AB

Alla ideella samarbetsklubbar inom PUC  har ingått avtal med PDL United när klubben bildades eller genom ett årsmöte. Avtalet stärker RF:s Idrotten Vill genom vår gemensamma vision och värderingar, reglerar bl.a. rabatterad banhyra för klubbarna, samt förvaring av träningsmaterial. Detta uppskattas enormt då alla klubbar får reducerade priser, samt möjlighet att bedriva bra verksamhet för sina medlemmar i en välkomnande miljö.

SportAdmin

För att underlätta kommunikation och administration så har PUC och de PUC föreningar som önskar ett samarbete med SportAdmin. SportAdmin gör det enkelt för oss att nå ut till medlemmar och andra intresserade genom ett fantastiskt verktyg som hjälper våra ideella klubbar.

BrandNinja

Inom PUC värnar vi om gemenskap och att man ska känna stolthet för sin klubb. Hos BrandNinja kan alla beställa klubbkläder i högsta kvalitet till rimliga priser. De hjälper också våra klubbar till att öka sina intäkter då varje köp ger en kick-back.

 
PUC
PUC STHLM SOUTH
PUC STHLM WEST
PUC MALMÖ